Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Belső festés

Az otthona átalakításra van szüksége? Cégünk szakképzett, gyakorlott festői felkészültek a különböző projektek kezelésére, és készek vagyunk segíteni abban, hogy otthona vizuálisan vonzóbb legyen.

Az Ön szolgálatában

Megértjük annak fontosságát, hogy munkánkat időben és költségvetésen belül fejezzük be és mindent megteszünk azért, hogy otthonát tisztán hagyjuk el, miután elkészültünk a festéssel.
Ha szüksége van lakossági szobafestő szolgáltatásokra, ne forduljon máshoz. Bízzon csapatunkban, hogy megkapja a megérdemelt minőségi szobafestő szolgáltatásokat.
Hívjon bennünket még ma, ha többet szeretne megtudni!


Szobafestés

A festés előkészítésekor örömmel tájékoztatjuk Önt arról, hogyan érhető el a kívánt színhatás, és mely színek alkalmasak a feladatra.

A színválaszték mellett részletesen tájékoztatjuk Önt a használt szín tulajdonságairól (pl. időjárás állóság, kopásállóság stb.) így, hosszú ideig élvezheti az új festékét.

Tisztasági festés

Tisztasági festésről akkor beszélünk, ha a festendő falak minimális javítást igényelnek, mint például repedések, szöghelyek eltüntetése, és egy vagy két rétegben kell festeni azokat, általában fehér színben.


Mázolás

Szakszerűen festjük és mázoljuk az ajtókat, ablakokat, famunkákat és radiátorokat. A megfelelő festékek és lakkok kiválasztásával a kopás jelei megszűnnek, és a tartós védelem garantált.
Igény szerint vizesbázisú, szagtalan festékeket alkalmazunk.


Tapétázás

Az új falak tapétázásához, a poszterekhez, a régi tapéta cseréjhez, az alapozáshoz, a vakoláshoz, a glettelésekhez, valamint az új tapéta mennyiségének pontos kiszámításához kínálunk Önnek egy teljes körű szolgáltatást.
Egy különösen kreatív faltervezéshez, segítünk a motívum és az anyag kiválasztásában.
Felvázoljuk a modern, akár 3D-s tapékák és a falmatricák adta lehetőségeket.


Szobafestő Zsolti


AjánlatkérésFacebook0620/522-7131