Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Cégünk


Ha olyan festő szakembert keres, aki magasan képzett és hasznos tanácsokkal rendelkezik, akkor a megfelelő helyre jött!

Szakképzett és tapasztalt munkatársaink mindig megbízhatóan teljesítenek minden festő és tapétázó munkát!

 A pontosság és a lelkiismeretesség alapelvek a mi munkánkban, amelyet mindig is betartunk. Cégünk tapasztalt szakemberekből áll, akik mindig a legjobb tudásunk alapján adnak tanácsot, és költséghatékony megoldásokat kínálnak Önnek.

Ügyfeleink megbízhatnak mesterünkben! Szaktudásunk és több évtizedes gyakorlatunk igazol minket.

Cégünk, munkáink kiváló minőségéről és megbízhatóságáról ismert.
Az évek munkatapasztalatával munkatársaink garantálják, hogy minden munkát mindig optimálisan és lelkiismeretesen végzünk el.
Összeszokott csapatként dolgozunk együtt gipszkartonos és parkettás kollégáinkal.Mottónk

Modern szolgáltatási cégként a jó szolgáltatás a legfontosabb!
A mi elvárásunk, hogy Ön, mint ügyfél elégedett legyen - mert csak akkor vagyunk elégedettek mi is!

Minden ember állandóan arra törekszik, hogy saját otthonát egyedivé tegye. Ez a tökéletes otthon olyan, mint egy álom valóra váltása. Egy új festékréteg a ház belsejében vagy a ház külső részében nagy változás lenne. Szeretné otthonát inspiráló színekkel és kiváló végeredménnyel díszíteni? Szeretné egy olyan festőre találni Budapesten, aki képes lenne álmait megvalósítani? Ha igen, örömmel tudatom, hogy Budapesten megtalálta a legjobbat! Kiváló áron kínálunk minőségi lakóház festést .

A nappalitól a konyháig, a hálószobától a fürdőszobáig, a Szobafestő Önnek Budapesten a válasz az Ön  igényeire. Mi vagyunk Budapest azon magasan képzett és tapasztalt festői, akik készen állnak a tökéletes munkára, amely jól illeszkedik életstílusához. Szakemberink gondoskodnak róla, hogy a projekt befejezése meghatározott időn belül és plusz költségek nélkül megvalósuljon. Képesek vagyunk a belső és külső felületek széles skáláján dolgozni. Büszkék vagyunk arra, hogy professzionális szolgáltatásokat és minőségi munkát kínálunk, amely színes változást hozhat az életébe.

Teljes átalakítást nyújtunk otthona számára. Otthonát egyedülállóan kialakított térré alakíthatjuk át, teljesen különböző technikákkal, mint a festés, a tapétázás és a poszterek felrakása. Ha nem biztos benne, hogy mi mutat legjobban a lakásban, mi segítünk Önnek, a választásban.

Megértjük, hogy milyen bosszantó az, ha olyan festőkkel dolgoztatunk, akik rendetlenséget hagynak maguk után, a munkát elhúzzák, és megzavarják a mindennapi életüket.

Nálunk nem kell aggódnia. Mindig időben elkészülünk, és biztosítjuk, hogy a munka végeztével tisztaságot hagyunk és eltávolítjuk a szemetünket. Mikor elhagyjuk a házat, Ön aggodalom nélkül élvezheti az otthon új megjelenését.

Hiszünk a pontosság, az udvariasság és a tisztaság fontosságában.


Mi arra törekszünk, hogy az Ön igényei teljesüljenek a költségkeretein belül. Mindent megteszünk az Ön kényelme és elégedettsége érdekében.

Olyan elismerést kaptunk már munkánkért, mint pl.:
Budapest legkiválóbb festői, akik profi szolgáltatásokat nyújtanak, a legkedvezőbb áron, akiket bármikor el lehet érni, rejtett díjak és meglepetések nélkül a végeznek a munkával, miközben megőrzik szolgáltatásaik minőségét és nevünk jó hírét.

A szobafestés árak megadásánál nem hiszünk a becslésekben vagy a hozzávetőleges ár megadásában. Számunkra minden ügyfél fontos. Mindenkinek készítünk egy testre szabott árajánlatot, amely magában foglalja a festő szolgáltatásainkat és a kapcsolódó költségeket. Kérjen most egy ingyenes, nem kötelező árajánlatot!

A Budapestben és telephelyünk (Tápiószecső) körzetében a következő festő szolgáltatásokat kínáljuk:

  1. Belső festés: Szobafestő csapatunk, az ügyfelek kiszolgálására összpontosít, gyors és professzionális. Évtizedes tapasztalatunkkal, hatékony festő rutint fejlesztettünk ki, hogy inspiráló színekkel és kiváló eredménnyel felújítsuk otthonát.
  2. Külső festés: Olyan szakemberekből álló csapattal állunk rendelkezésére, amely jól felszerelt minden olyan eszközzel és berendezéssel, ami a minőségi munka elvégzéséhez szükséges az egészségügyi és biztonsági követelményeknek megfelelően.
  3. Iroda festés: Ne feledje, az első dolog, amit az emberek észrevesznek az iroda kinézete, ami az első benyomást kelti.
A kereskedelmi projektek nem olyanok, mint egy lakás projektek, mivel különleges tapasztalatot és biztonsági követelményeket igényelnek ahhoz, hogy a projekt időben és költségvetésen belül befejezhető legyen.
Olyan festőket keres, amelyek legközelebb állnak Önhöz?
Mi vagyunk a kulcs a problémájához, a gyors, minőségi és professzionális szolgáltatások terén. Számunkra a munka nem túl nagy vagy túl kicsi. Akár egy kis irodája van, akár egy emeletnyi.

A festés mellett javaslatokat is kínálunk Önnek, pl. hogy milyen színek felelnek meg az elvárásnak, mert minden színnek megvan a saját pszichológiája. Egyes színek mélységet adnak a helyiségnek, míg a többiektől tágasnak tűnnek. Szakemberünk javasolhat egy megfelelő színpalettát, amely segít a kívánt eredmény elérésében, vagy segíthet a színkombináció kiválasztásában.
Nagyon jól tudjuk, hogy az otthon az a hely, ahol minden fáradtság után nyugalomra vágyik.  Így minden erőfeszítést megteszünk, hogy kényelmesebbé tegyük otthonát, hogy Ön gond nélkül pihenhessen. Ez az oka annak, hogy mielőtt elkezdenénk, megvitatjuk Önnel a teljes folyamatot, és olyan menetrendeket készítünk, amelyek a legkevésbé zavaróak a mindennapi életében.

Szobafestő Önnek Budapesten, akikben megbízhat! Megértjük, hogy otthona olyan hely, ahol a lehető legnagyobb magánszférát szeretné megtartani, és nagyon óvatosnak kell lennie a biztonságát illetően. Nem engedheti meg, hogy bárki hozzáférést kaphasson az otthonához, és emiatt aggódnia kelljen. Biztosítjuk, hogy mi megbízhatóak és becsületesek vagyunk, és ellenőrizheti hátterüket. Soha nem fogunk kompromisszumot kötni az Ön biztonságáról és teljes diszkréciónkról biztosítjuk.

Hívjon minket a (70) 522-7131 telefonszámon ingyenes árajánlatért, vagy töltse ki az űrlapunkat a szükséges részletekkel, hogy többet tudjon szolgáltatásainkról.


Szobafestő Zsolti


AjánlatkérésFacebook0620/522-7131